InsightData
InsightData
InsightData

OVER
INSIGHT DATA

InsightData werd opgericht door twee gedreven ondernemers die elkaar perfect aanvullen. Maak kennis met Maarten Vandenryt en David Beelen.

maarten

MAARTEN VANDENRYT

ZAAKVOERDER

Als informaticus besliste ik na vele jaren dienst bij de IT-afdelingen van multinationals over te stappen naar de zakelijke kant van IT.  Ik besefte dat de BI-oplossingen waarmee grote bedrijven werken ook heel nuttig kunnen zijn voor kleinere bedrijven. Iedere keer wanneer we met InsightData een bedrijfsleider of medewerker iets bijleren over hun eigen bedrijf, geeft dat erg veel voldoening.

0470 86 01 77mv@insightdata.be

david

DAVID BEELEN

ZAAKVOERDER

Met 20 jaar ervaring in Logistiek, Sales en algemeen management, ken ik de dagdagelijkse problemen waar bedrijven mee te kampen hebben erg goed.
Problemen die moeiteloos met BI kunnen opgelost of zelfs vermeden worden. Door resultaatgericht met data om te gaan, maakt een bedrijf grote sprongen vooruit.

0485 72 04 85db@insightdata.be

ONZE VISIE

Bij InsightData geloven we dat ook kleine en middelgrote bedrijven veel voordeel kunnen halen uit systematische data-analyses. Daarom ontwikkelen we laagdrempelige, technologische oplossingen waarmee ondernemingen zelfstandig aan data-analyse kunnen doen aan een betaalbare prijs.

ONZE MISSIE

Wij zijn er om bedrijfsleiders, managers en medewerkers te helpen met inzicht te verwerven in hun bedrijf, afdeling of taak binnen de onderneming. Zo kan er efficiënt actie ondernomen worden waardoor bedrijven sneller groeien.

ONZE STRATEGIE

Wij zijn de link tussen onze software en jouw bedrijf. Voor we onze software implementeren, zorgen we ervoor dat we de noden van je onderneming begrijpen. We stellen duidelijke en haalbare doelen op en blijven werknemers coachen tot ze zelfstandig met de apps kunnen omgaan. Bij InsightData brengen we technologische oplossingen met een menselijke aanpak.

Wil je weten hoe onze apps jouw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact op!